fbpx

Blog

Help Family on a Mission en Stichting Gelukszoekers

Onlangs zijn we in contact gekomen met Family on a Mission en Stichting Gelukszoekers. Nu in deze koude winterperiode en de feestdagen willen we graag aandacht vragen voor de schrijnende situatie waarvoor deze stichtingen zich inzetten:

Sinds begin deze maand is de winteropvang voor daklozen weer geopend. Ongedocumenteerden komen daar niet voor in aanmerking, behalve als de winterkouderegeling van kracht is. Daaronder vallen ook de ‘Mandela Kids’ die in een onlangs ontruimd kraakpand in Amsterdam-Zuidoost verbleven. Door de ontruiming stonden zo’n 150 jongens, minder dan 24 uur na aankondiging op straat. Het grootste deel van deze groep verblijft momenteel in een vervallen garage in Amsterdam Zuidoost.

Stichting Family on a Mission en Stichting Gelukszoekers ontfermen zich over deze kinderen en jongvolwassenen. Ze zijn hard aan het werk om de leefbaarheid in de garage te verbeteren, doen de dagelijkse boodschappen, zorgen voor gasflessen voor verwarming en om mee te koken en benzine voor de generator. Voor de minderjarige en meest kwetsbaren huren ze op dit moment bedden in een hostel. Zodra het kamp iets verbeterd is zullen ook deze terug moeten naar de groep.

Om dit voort te kunnen zetten is er heel hard hulp nodig!

Help jij mee?

Doneren kan via de donatie pagina: http://familyonamission.org/doneer/.