fbpx

Info

Corona update

(NL)
Vanaf woensdag 23 maart vervallen alle event-gerelateerde coronamaatregelen, dat betekent dat je na 23 maart geen negatieve test of bewijs van vaccinatie hoeft te laten zien.

(EN)
From Wednesday 23 March all event-related restrictions regarding covid will be lifted, which means that you do not have to show a negative test or proof of vaccination anymore after March 23.


Tickets

De voorverkoopdatum staat vermeld op de betreffende programma-pagina op onze website en in het evenement op Facebook. Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

De Marktkantine verkoopt tickets via ticketbedrijf See Tickets (Paylogic). Klik hier om je ticket opnieuw te laten versturen.

Nee, dat kan niet. Je kunt wel je ticket te koop aanbieden via www.ticketswap.nl.

De Marktkantine geeft altijd in het evenement op website of Facebook aan hoe je tickets kunt kopen, of het uitverkocht is en/of er nog tickets aan de deur te koop zijn. Kijk op de agendapagina van deze website of bij de Facebook events. Deze informatie is altijd accuraat en actueel.

Als je telefoonscherm op maximale helderheid staat en er geen barst in je scherm zit, dan hoef je het ticket niet uit te printen. Zorg aub dat je dit goed voorbereid hebt: dat voorkomt oponthoud aan de deur.


Bezoek aan De Marktkantine

(NL)
Vanaf woensdag 23 maart vervallen alle event-gerelateerde coronamaatregelen, dat betekent dat je na 23 maart geen negatieve test of bewijs van vaccinatie hoeft te laten zien.

(EN)
From Wednesday 23 March all event-related restrictions regarding covid will be lifted, which means that you do not have to show a negative test or proof of vaccination anymore after March 23.

Dat verschilt. De meeste evenementen in De Marktkantine zijn voor 21 jaar en ouder, maar er zijn uitzonderingen. Kijk op de agendapagina van deze website of bij de Facebook events. Daar wordt dit altijd vermeld.

De Marktkantine heeft verschillende openingstijden. Kijk op de agendapagina van deze website of bij de Facebook events voor de begin- en sluitingstijden.

Er kan door onze portiers om je ID gevraagd worden, net als in Albert Heijn. Beschouw het als een compliment als het jou overkomt.

De Marktkantine heeft een bewaakte garderobe (€2,-) en garderobe-kluisjes/lockers (losse €2,- munt).

Er zijn 4 genderneutrale toiletgroepen beschikbaar in De Marktkantine (afhankelijk van de drukte).

Er is een brede, afsluitbare toilet op de begane grond.

Uiteraard mag dat niet. Er is buiten, aan de achterkant/zijkant van het gebouw een binnenplaats waar je kunt roken.

Nee, dat mag niet. Zie ook onze huisregels.

Nee, geen dresscode. Kom zoals je bent; doe je best!

Zie onze huisregels.

Aan de bar is het pin only. Geen cash of muntjes. Tickets aan de deur kun je eventueel cash afrekenen. De lockers gaan met 2 euromunten dicht (cash only dus) en de bewaakte garderobe kun je cash en met pin afrekenen.

Jassen, tassen, sleutelbossen, pinpassen, kunstgebitten, truien, telefoons die zijn vergeten of verloren worden verzameld en 2 weken bewaard. Ben je wat kwijt: mail naar lost@marktkantine.nl. Leg precies uit wat je kwijt bent, dan kunnen we beter zoeken.


Diversen

Ja, dat kan. Ga naar de verhuur pagina op deze website en vul het formulier volledig in. Het helpt als je zo uitgebreid mogelijk uitlegt wat je wil, wanneer, voor hoeveel mensen en of het een privé- of publieksevenement moet worden.

Stuur een mail naar finance@marktkantine.nl.

Wij zijn bijna altijd op zoek naar goede, gemotiveerde mensen om bij ons te komen werken. Bekijk onze openstaande vacatures hier of stuur een mailtje naar werken@marktkantine.nl.

Je kunt altijd een mail sturen naar info@marktkantine.nl of deze vraag via de Facebook Messenger aan ons stellen. We proberen snel te antwoorden.

Pers kan De Marktkantine benaderen via leonardo@marktkantine.nl.


Contactgegevens

Jan van Galenstraat 6
1051 KM Amsterdam

info@marktkantine.nl

Business events

De Marktkantine is uiterst geschikt voor business events, seminars, exposities, bedrijfs-presentaties en lezingen.

Voor meer informatie neem contact met ons op per e-mail verhuur@marktkantine.nl.

Werken bij De Marktkantine

De Marktkantine is altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste horeca-medewerkers. Wil je deel komen uitmaken van ons fantastische team, stuur je CV en motivatie naar werken@marktkantine.nl.