fbpx

Blog

DHA Academy in De Marktkantine

Onze vrienden van Deep House Amsterdam starten deze maand met een Producer Course bij ons in De Marktkantine! Altijd al je eigen tracks willen maken, of je verder willen ontwikkelen als (startende) artiest? Lees dan snel verder:

“De Marktkantine wordt door ons ook wel gezien als het epicentrum van de elektronische muziek en daar hoort ook een stukje educatie bij. We zijn onlangs de DHA Academy gestart en geven binnenkort zowel Beginner Courses als Advanced Courses. Iedere woensdag- en donderdagavond tussen 19.00 en 22.00 uur geeft Camiel Daamen aan een kleine groep cursisten Ableton lessen in De Marktkantine. Tijdens de Beginner Course leren cursisten in 5 weken een eigen track maken en bij de Advanced Course gaat het om het verfijnen van de sound en wordt er per bestaande cursist/artiest gekeken naar een persoonlijk ontwikkelingstraject. Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op onze website en check de video hieronder.”

Inmiddels zitten de februari courses helemaal vol, er zijn nog wel enkele plekken beschikbaar voor cursussen die in maart starten. Aanmelden kan via de DHA Academy website.