fbpx

za 10 okt

De Grote Kleine Clubshow w/ Steve Rachmad & Dimitri

21:00 — 23:30

Back by popular demand! Afgelopen augustus bewezen Steve en Dimitri een perfect duo te zijn voor De Grote Kleine Clubshow. Het was een prachtige avond die vroeg om vervolg. Op zaterdag 10 oktober is het dan zover. Dit keer bestieren de heren het avondprogramma van 21:00 tot 23:30 uur. Reserveer snel je plekken, want dit kan zomaar hard gaan..

đŸ”ĩ INFO

⌛ Deze Clubshow duurt 3 uur (misschien wel ietsjes langer 😉). Zorg dat je binnen een half uur na aanvang show binnen bent. Het kan zijn dat daarna je tafel is vergeven,

đŸ‘¯ Je koopt een ticket en reserveert daarmee een tafel voor ÊÊn, twee of vier personen.

Aan een tafel mogen maximaal 2 personen of een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat, binnen 1,5 meter van elkaar zitten.

🔑 Voor de laat beslissers houden we een (zeer) beperkt aantal tafels vrij om aan de deur te reserveren. Dit aantal is afhankelijk van de no-show van voorverkoop tickets

🏠 Maximaal 4 personen die niet uit een gezamenlijke huishouding bestaan mogen aan een tafel indien 1,5 meter afstand wordt gehouden.

đŸĻ  Blijf thuis als je een van de symptomen vertoond van het COVID-19 virus (verkoudheid, benauwdheid, koorts/verhoging).

đŸšĢ Dansen is helaas (nog) niet toegestaan. Er is tijdens de clubshows geen mogelijkheid om te roken.

📮 Lees voor je komst ons 1,5 meter protocol door op www.marktkantine.nl/info

 

đŸ”ĩ LINE-UP
Steve Rachmad & Dimitri Kneppers

đŸ”ĩ OPENINGSTIJDEN
Showtime: 21:00 – 23:00 uur
Door curfew: 21.30 uur
Adres: Jan van Galenstraat 6, Amsterdam
21+