fbpx

vr 09 okt

De Grote Kleine Clubshow w/ Prunk

23:59 — 3:00

Laat een Grote Kleine Show geven maar aan Prunk over. Al meerder malen wist hij De Marktkantine te betoveren met zijn soulful house sound. Dit keer neemt hij versterking mee in de vorm van een paar top talenten uit zijn PIV Records familie. Verwacht de handjes in de lucht, want stil zitten gaat heel lastig worden bij deze!

đŸ”ĩ INFO

⌛ Deze Clubshow duurt 3 uur (misschien wel ietsjes langer 😉). Zorg dat je binnen een half uur na aanvang show binnen bent. Het kan zijn dat daarna je tafel is vergeven,

đŸ‘¯ Je koopt een ticket en reserveert daarmee een tafel voor ÊÊn, twee of vier personen.

Aan een tafel mogen maximaal 2 personen of een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat, binnen 1,5 meter van elkaar zitten.

🔑 Voor de laat beslissers houden we een (zeer) beperkt aantal tafels vrij om aan de deur te reserveren. Dit aantal is afhankelijk van de no-show van voorverkoop tickets

🏠 Maximaal 4 personen die niet uit een gezamenlijke huishouding bestaan mogen aan een tafel indien 1,5 meter afstand wordt gehouden.

đŸĻ  Blijf thuis als je een van de symptomen vertoond van het COVID-19 virus (verkoudheid, benauwdheid, koorts/verhoging).

đŸšĢ Dansen is helaas (nog) niet toegestaan. Er is tijdens de clubshows geen mogelijkheid om te roken.

📮 Lees voor je komst ons 1,5 meter protocol door op www.marktkantine.nl/info

đŸ”ĩ LINE-UP

Prunk

M-High

PROJECT89

đŸ”ĩ OPENINGSTIJDEN

Showtime: 00:00 – 03:00 uur

Door curfew: 00.30 uur

Adres: Jan van Galenstraat 6, Amsterdam

21+