fbpx

Blog

Pride Amsterdam 27 juli t/m 4 augustus

Tijdens Pride Amsterdam worden de vrijheid en diversiteit van onze stad gevierd! Vier met elkaar dat je kunt zijn wie je bent en mag houden van wie je wilt. Amsterdam bruist en dat is tot in De Marktkantine te voelen!

Vunkinator
Start je Pride weekend bij David Vunk! Keer op keer bewijst de Vunkinator dat hij en De Marktkantine dé perfecte match zijn. Op vrijdag 2 augustus kun je de hele nacht lang de vetste Italo, Disco, Techno en alles daartussenin verwachten.

Come as you are
Na de Canal Parade op de Amsterdamse grachten en het 2daagse feest op het Amstelveld kan de LGBTQ-gemeenschap en iedereen met een open mind op zaterdag 3 augustus naar Pride Is Burning in De Marktkantine. Zondag 4 augustus slaan Dekmantel Festival en Is Burning de handen ineen voor een speciale weekendafsluiter tijdens Dekmantel Is Burning.

Remember the past, create the future
Het thema van Pride Amsterdam 2019 is ‘Remember the past, create the future’. “Dit jaar herdenken we de Stonewall-rellen, die 50 jaar geleden in New York uitbraken en die een scheidslijn vormen in de geschiedenis van de LHBT-beweging”, zegt directeur Lucien Spee van stichting Amsterdam Gay Pride. “Een jaar later, in 1970, werd in New York de eerste Pride Parade ter wereld gehouden.”

Nieuwsgierig wat er allemaal te doen is tijdens Pride Amsterdam? Klik hier voor het programma van Pride Amsterdam.

 

za 03 aug
Pride Is Burning (gaynight)

Pride... Is Burning We're happy to announce our Pride party in Amsterdam on Saturday August 3rd. Last year was nuts, because we hosted ou...

zo 04 aug
Dekmantel is burning

DEKMANTEL IS BURNING On the last day of Dekmantel Festival 2019 and Pride, Dekmantel and Is Burning will be putting hands together for a ...