fbpx

Blog

DE GROTE KLEINE CLUBSHOW

Had je het ooit nog gedacht? Het mag weer, we gaan het gewoon doen! Vanaf het eerste weekend van juli kan je weer genieten in De Marktkantine.

Licht, geluid, actie! Geen dansvloer, maar een exclusief zittend onderonsje met jou, je vrienden in de grote Theaterzaal. Je favoriete dj’s draaien hun favoriete platen over het prachtige geluidssysteem, gewoon zoals je gewend bent!

▲ INFO

 • De Grote Kleine Club Show duurt 1,5 uur. Je kiest bij het kopen van je ticket een van de beschikbare tijdslots. Er zijn meerdere tijdslots tegelijk te reserveren.
 • Aan een tafel mogen maximaal 2 personen of een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat, binnen 1,5 meter van elkaar zitten.
 • 4 of meer personen die niet uit een gezamenlijke huishouding bestaan mogen aan een tafel indien 1,5 meter afstand wordt gehouden.
 • Blijf thuis als je een van de symptomen vertoond van het COVID-19 virus (verkoudheid, benauwdheid, koorts/verhoging).
 • Lees voor je bezoek ons 1.5m protocol door op de info sectie van deze website

▲ LINE-UP + TICKETS

 • Er is plek voor meer dan 100 mensen die worden opgedeeld in een verschillende groepen voor twee, vier, zes of acht personen. De prijs per persoon is €19,25 incl. service fee. Er zijn per type ticket vier verschillende tijdslots beschikbaar.
 • Voor de line up check je de agenda rechts van dit blog.
 • We verwachten je een kwartier voor aanvang show met de hele groep. Het is dus niet mogelijk om apart naar binnen te komen.
 • Binnen krijg je een tafel, stoel, bank of ander zitgedeelte van de club toegewezen. Er is genoeg ruimte om veilig op afstand van andere groepen te bewegen.
 • Drinken bestel je via je mobiel door de QR-code op tafel te scannen. Scannen, bestellen, aftikken en alles wordt zsm naar je tafel gebracht. Er kan alleen via iDeal worden betaald.

▲ OPENINGSTIJDEN

 • Vrijdag en zaterdag
 • 18:00 – 01:30 uur
 • Adres: Jan van Galenstraat 6, Amsterdam

▲ CORONA

De Marktkantine houdt zich aan strenge hygiënische richtlijnen, zodat er een veilige omgeving voor alle bezoekers en betrokkenen wordt gecreëerd. Tijdens De Grote Clubshow worden daarom de maatregelen van de KHN nageleefd. Zo wordt de toegang op maximaal 100 bezoekers gezet, zal de experience geregisseerd zijn, worden er looproutes aangebracht, handdesinfectie beschikbaar gesteld en voldoende zitplaatsen, zodat bezoekers op een veilige manier afstand van elkaar kunnen houden tijdens de shows.

vr 03 jul
De Grote Kleine Clubshow w/ Colyn - extra tickets

Update: Vanwege het goede nieuws vanuit de overheid, zijn er een aantal extra plekken beschikbaar gekomen voor deze Grote Kleine Clubshow. S...

za 04 jul
De Grote Kleine Clubshow w/ Olivier Weiter - extra tickets

Update: Vanwege het goede nieuws vanuit de overheid, zijn er een aantal extra plekken beschikbaar gekomen voor deze Grote Kleine Clubshow. S...

vr 10 jul
De Grote Kleine Clubshow w/ Miss Melera

Had je het ooit nog gedacht? Het mag weer, we gaan het gewoon doen! Op vrijdag 10 juli keert The Queen of De Marktkantine terug naar haar tr...

za 11 jul
De Grote Kleine Clubshow w/ Detroit Swindle

Afgelopen januari stond De Marktkantine al in vuur en vlam door Detroit Swindle. Terwijl de naam naar liefde voor Detroit knikt, weerspiegel...