fbpx

Verhuur

Van alle markten thuis

Zoek verder als je op zoek bent naar een standaard eventlocatie. Ben je op zoek naar een unieke plek met een eigen gezicht, dan ben je bij De Marktkantine op het juiste adres!

Schoonheid is geen doel op zich. De Marktkantine laat zich niet makkelijk in één zin omschrijven. De tand destijds heeft in de loop der jaren haar unieke stempel gedrukt op de locatie. Wij spreken zelf over “shabby-chique”.

Beroemd en berucht in Amsterdam. Gevestigd in het voormalige Marcanti theater. Sinds de jaren 50 heeft het gebouw gefunctioneerd als theater, feestzaal en discotheek. Tegenwoordig een eventlocatie met een flink rauw randje. De Marktkantine is de laatste gebruiker voordat het gebouw ten prooi valt aan de sloophamer.

Het resultaat laat zich lastig in woorden uitdrukken. Je bent van harte welkom voor een locatiebezoek!

De theaterzaal is met haar ruime balkon het zwaartepunt van De Marktkantine. Daarnaast is er een foyerzaal en zijn er diverse losse ruimtes: een directiekamer, vergaderruimtes, kleedkamers en binnenplaats. Spelen met ruimtes om jouw event een eigen gezicht te geven is wat wij het liefste doen!

Je bent bij ons beland omdat je niet op zoek bent naar een alledaagse klassieke of industriële locatie. De Marktkantine bruist van de historie. Vele originele theaterkenmerken uit de jaren ’50 zijn nog steeds zichtbaar.

Wij onderscheiden ons van de massa met een veelzijdige locatie, een persoonlijke aanpak en veel flexibiliteit. Bij ons klop je aan voor een locatie die de bezoeker bijblijft.

De Marktkantine is niet alleen geschikt voor congressen, feesten of presentaties, maar ook voor een (film)vertoning/opname, indoor markt, dinershow, expositie of informatieavond. Wij denken graag met je mee.

Meer informatie nodig? Neem gerust contact met ons op via verhuur@marktkantine.nl

*verplicht veld