fbpx

Blog

We duiken de nacht in

Op zaterdag 24 februari vindt de tweede Nacht voor de Nacht plaats.
Het concept is vrij simpel: 25 Amsterdamse clubs, 1 ticket, 1 nacht. Extra speciaal aan deze editie is dat Amsterdam – vooraf aan deze nacht – haar nieuwe nachtburgemeester kiest, en dat gebeurt onder ons dak.

Heel de stad is in rep en roer, er wordt niet alleen van club naar club gefietst, ge-Uberd, gelopen en gekropen, maar ook van restaurant naar restaurant. Voor het Nachtdiner zijn namelijk 10 restaurants geselecteerd, waar je om middernacht een zalige maaltijd kunt verorberen om zo dus weer die hectische nacht een beetje door te kunnen komen.

foto-tim-buiting

Tijdens de Nacht voor de Nacht hebben wij de Duitse techno held Stephan Bodzin over de vloer tijdens NGHTDVSN. De nacht is al strak uitverkocht, maar ben je in het bezit van een Nacht voor de Nacht passe-partout, dan maak je nog kans binnen te komen. Let wel op: er is een max van 50 Nacht voor de Nacht pashouders die bij deze avond naar binnen kunnen.

Ben je alleen geïnteresseerd in de nieuwe nachtburgemeester, dan ben je van harte welkom om in de vooravond naar onze club te trekken en de verkiezingen live mee te maken. Via deze link kun je je registreren.