fbpx

Blog

The People of Cantina: Ryan Reddy

Sinds de start van Cantina in september 2017 zijn er een aantal sleutelfiguren die de avond maken tot het bizarre feest dat Cantina  is. Tijd om ze stuk voor stuk in het zonnetje te zetten…

201217_marjantjaarda_0017

Achter de schermen wordt er elke vrijdag keihard gewerkt aan de pracht en praal die je om de oren vliegen tijdens Cantina. Een van de mannen verantwoordelijk voor dit alles is Ryan Reddy. Het woord is aan hem:

“Ik ben een geboren en getogen Amsterdammer. Overdag bedenk en bouw ik samen met mijn compagnon het decor van Cantina. ‘S-nachts ben ik een glitterbol… Samen met Maurits, vormen wij de Reddymaekers en proberen we met ons decor de vibe en de toon van Cantina neer te zetten. Wij hopen de bezoekers uit te lokken om in een vrije en speelse stemming De Marktkantine te betreden. 
De influx aan internationaal publiek en artiesten maakt voor mij het nachtleven van Amsterdam zo bijzonder. De stad is een magisch epicentrum van de wereld en dit uit zich in de vrijheid die de stad biedt. Om daar een steentje aan bij te kunnen dragen vind ik heerlijk. 
Binnen Cantina kan ik mijn ei kwijt doordat we de avond specialer maken middels visuele ondersteuning in het decor. Dus wat de invulling van de avond ook is, muzikaal gezien, het decor moet dit alles ondersteunen en versterken, als dat op zijn plaats valt, dan ben ik een gelukkig mens.”

Instagram: @reddymaekers

 

201217_marjantjaarda_0317
Blog