fbpx

Blog

The People of Cantina: Kenneth

Sinds de start van Cantina in september 2017 zijn er een aantal sleutelfiguren die de avond maken tot het bizarre feest dat Cantina  is. Tijd om ze stuk voor stuk in het zonnetje te zetten…

28124810_1576427375767555_1054972332_o

Kenneth staat sinds jaar en dag aan de deur bij De Marktkantine, maar vanaf de aller eerste Cantina verschijnt dit flamboyante type ook in vol ornaat op het podium. We laten het woord aan Kenneth:

Zes jaar geleden verhuisde ik voor mijn studie én voor het nachtleven naar Amsterdam. Het grote aanbod tijdens de nacht en de mogelijkheid om te zijn wie je bent maakt Amsterdam mijn stad.

Samen met Goran ben ik het eerste gezicht dat mensen met Cantina associëren, aangezien wij aan de deur staan. Ik vind het onwijs gaaf dat ik mijn eigen persoonlijkheid, kledingstijl en de vrijheid die daarbij komt kijken, kan uiten bij het feest. Als ik klaar ben als doorhost vind ik het heerlijk om samen met mijn dragvriendinnen op het podium te shinen. 
Buiten dat vind ik de sfeer en de gasten die Cantina trekt onwijs gezellig! 
Het mooie aan Cantina is dat ik me vrij voel om me te kleden zoals ik dat zelf wil. Dit is een groot onderdeel van mijn persoonlijkheid en ik vind het geweldig om dat in de club te kunnen uiten. Daarnaast is Cantina een echte familie aan het worden en ben ik niet alleen doorhost en danser, maar denk ik ook mee over de invulling van het creatieve gedeelte van de avond en het boeken van performers. 
201217_marjantjaarda_0515-2

Credits

Foto 1: Rachel Ecclestone
Foto 2: Marjan Tjaarda

Outfit foto 2: FAC shop