fbpx

Blog

The People of Cantina: Judith

Sinds de start van Cantina in september 2017 zijn er een aantal sleutelfiguren die de avond maken tot het bizarre feest dat Cantina  is. Tijd om ze stuk voor stuk in het zonnetje te zetten…

201217_marjantjaarda_0175

Wie weleens bij Cantina is geweest, moet het opgevallen zijn dat er iedere week prachtig uitgedoste dansers en entertainers op het podium staan. Voor alle vrouwelijke danseressen staat onze stagemanager/stylist Judith klaar, die iedere Cantina weer geweldige creaties uit haar hoge hoed tovert. We laten haar aan het woord:

Geboren in Duitsland (militair gezin), opgegroeid in Brabant, maar vervolgens zo snel mogelijk verhuisd naar Amsterdam! Ik werk als stagemanager bij De Marktkantine, daarnaast verzorg ik onder de naam Houseworks regelmatig de vrouwelijke danseressen en hun styling voor Cantina. Bij dit feest mag ik mijn gestoorde gedachten op hol laten slaan en krijg ik alle vrijheid om op creatief niveau te doen wat ik wil. Omdat ik er al sinds het ontstaan van de club werk, voelt De Marktkantine als mijn tweede huis en familie. Ik vind het mooi om te zien hoe de laatste jaren een verschuiving plaats vindt in de diversiteit van publiek en performance, hokjes lijken langzaam te verdwijnen.
26063284_1992893947625382_3391823012496806423_o