fbpx

Blog

Red Bull Study Club 

Niet meer in de rij staan voor de UB voor een plek om te studeren? Gewoon van tevoren je plek reserveren? Kom van 24 tot en met 27 juni naar de allereerste Nederlandse Red Bull Study Club in De Marktkantine!

Al jaren is het lastig voor studenten om tijdens de tentamenperiode een studieplek te veroveren in bibliotheken, scholen en op universiteiten; er is een chronisch tekort aan werkplekken. Daarentegen staat de gemiddelde nachtclub in Nederland ongeveer zestig procent van de tijd leeg. Wij zien hier kansen!

Tijdens de Red Bull Study Club zijn er in totaal 800 studieplekken, toffe lezingen, Q&A-sessies met atleten & social entrepreneurs en energizers zorgen ervoor dat jij geslaagd je blokperiode doorkomt. Iedere dag is Red Bull Study Club geopend van 08:00 – 00:00, de dagen worden opgesplitst in 2 shifts. Vanaf donderdag 6 juni kun je een studieplek reserveren door een ticket te claimen via redbull.nl/studyclub.

Voorwaarden:
– Je kan alleen tickets voor jezelf claimen.
– Je kan maximaal 2 shifts claimen binnen de 4 dagen.
– Ben je na 90 minuten na de start van je shift nog niet binnen in de Red Bull Study Club, dan vervalt je ticket.
– Als de tickets uitverkocht zijn, dan kan je het aan de deur proberen tijdens de Red Bull Study Club zelf. 25% van de tickets wordt namelijk niet via Eventbrite aangeboden en is voor vrije inloop beschikbaar. Let op, vol = vol dus wees op tijd.
– Met je ticket voor Red Bull Study Club, heb je gratis toegang tot De Marktkantine op 28 juni – Olivier Weiter.
– Gezonde snacks, Red Bull, water en toegang tot alle activiteiten zijn inbegrepen.