fbpx

Blog

We staan te popelen om Tiga weer te zien

We zijn niet heel snel ‘star-struck’, maar sommige artiesten raken gewoon die gevoelige snaar.
Tiga is er zo eentje.

Even voor degenen die niet bekend zijn met dit Canadese fenomeen; Tiga is bekend van tracks als ‘Sunglasses at Night’ en ‘Bugatti’, maar ondanks dat we helemaal wild worden van zijn muziek, is dat niet de enige reden waarom ons hart sneller gaat kloppen van deze ster.

Wat is die andere reden dan!? Zal je jezelf afvragen…
Het is het hele plaatje, maar vooral toch wel het feit dat deze man al sinds de vroege jaren ’90 (best wel een tijdje terug dus) één van de coolste mensen is die op de aarde rond loopt. Tiga’s androgyne voorkomen, zijn tracks die raakvlakken hebben met techno, pop, 80’s synth, maar ook house en zijn sets die gewoonweg altijd stoer zijn, zorgen voor een tijdloze vibe die we maar al te graag aanbidden.

Als puberende meisjes op de voorste rij van een Justin Bieber (trouwens ook een Canadees) concert, staan we dus te popelen om Tiga voor de tweede keer te verwelkomen in De Marktkantine. Extra feest aangezien hij deze keer bij Cantina komt draaien. Voor de fans van onze wekelijkse bizarre vrijdagse clubnacht moge het duidelijk zijn dat dit er eentje voor in de boeken wordt.

Blog