fbpx

Blog

New year new you, de januari horoscoop

New year, new you. Wat hebben de sterren voor je in petto? En bij welk feessie moet je wezen dan?

Volgens de astrologie bestaat er een verband tussen de stand van hemellichamen zoals zon, maan en planeten en gebeurtenissen die op aarde plaatsvinden.

Lees hier de januari horoscoop en krijg vast een voorschot op 2019!

 •  Steenbok
  22 december tot 19 januari

De zonsverduistering op de 5e raakt je diep, Steenbok. Je hebt een sterk gevoel dat het jouw jaar wordt en je gaat gewoon voor wat je wilt. Je kunt eindelijk je typische onzekerheden voorbijgaan. Je zult er versteld van staan hoe vaak je iets krijgt als je er om vraagt. Probeer een persoonlijke gelofte af te leggen om dingen te doen waar je een beetje bang voor bent, zoals praten met een vreemde op een feestje of dansen tijdens uitgaan met je ogen dicht, en kijk hoe geweldig dat voelt. Je bent niet van plan om met spijt te leven – niet dit jaar tenminste.

– Beste tijd: zomer
– Goed met: steenbok
– Liefde: spannend
– Hét feestje: Waar anders dan bij Het Nieuwjaarsfeest kun je nieuwe voornemens en persoonlijke geloftes in de strijd gooien!

 •  Waterman
  20 januari tot 18 februari

De feestdagen zijn intens en niemand neemt het je kwalijk dat je een beetje tijd nodig hebt om je hiervan te herstellen. Het wordt een succesvol jaar voor de Waterman, maar neem wat tijd voor jezelf om te ontspannen en na te denken. Je schema zit vol met feestjes, waardoor rust bijzonder belangrijk is. Wees niet bang om nieuwe mensen te ontmoeten en op nieuwe mensen af te stappen op deze feestjes. Sommige nieuwe vrienden die je tegenkomt zullen je ogen openen om de wereld op een nieuwe manier te zien.

– Beste tijd: zomer
– Goed met: maagd en stier
– Liefde: in de lift
– Hét feestje: Laat de maan je leiden tijdens Wild as the Moon – hét event waar je gelijkgestemden ontmoet en nieuwe matties maakt.

 •  Vissen
  19 februari tot 20 maart

Werk is deze maand enorm voor jou, Vissen, dus wees niet bang om all-in te gaan. Wanneer een kans voor je opkomt, jump on it – nu is het jouw tijd. Een grote levensveranderende gebeurtenis komt eraan voor een vriend, rond deze tijd heeft zij of hij extra ondersteuning nodig. Wanneer de maansverduistering op de 21e afneemt, krijg je een herinnering dat je nog steeds een balans moet vinden tussen dingen die gedaan moeten worden en voor jezelf zorgen. Wees niet bang om meer dan een beetje “me time” in de mix te gooien. Je verdient het.

– Beste tijd: vanaf maart
– Goed met: schorpioen
– Liefde: prima is ook wel eens prima
– Hét feestje: Na al dat harde werken heb je wel een feestje verdiend! Je rebelse ik mag weer naar buiten en wel op de laatste zaterdag van januari tijdens Colourizon.

 •  Ram
  21 maart tot 19 april

Deze maand is het werk een enorm ding, Ram – vooral tijdens de eerste drie weken, dankzij een zonsverduistering in je carrièresector. Je hebt serieuze doorzetter-energie, waardoor dit de tijd is om echt in het werk te duiken. Dat project dat je hebt uitgesteld? Doe het. Het is heus niet allemaal werk en geen spel. Je krijgt een beter inzicht in hoe je je werk kunt verdelen en hoe je tijd kunt spenderen. En als de werkdag voorbij is, ben je klaar om rust te nemen en plezier te hebben.

– Beste tijd: winter/voorjaar
– Goed met: ram en leeuw
– Liefde: altijd een match
– Hét feestje: Met jouw serieuze doorzetter-energie kun jij je wel vinden in een avondje David Vunk all night long!

 • Stier
  20 april tot 20 mei

Alles draait om leren van nieuwe dingen en je richten op je carrière deze maand, Stier. Neem even de tijd om na te denken over waar je naartoe wilt met je werk en wat je nodig hebt om daar te komen. Misschien is er studie of nieuwe certificering waarmee je uiteindelijk die promotie kunt scoren. Weet gewoon dat het misschien niet van de ene dag op de andere gebeurt. Een beetje geduld kan je helpen om je doelen te bereiken.

– Beste tijd: hele jaar
– Goed met: maagd
– Liefde: nieuwe liefde
– Hét feestje: Hop hop. Dromen, durven, doen. Zet je dromen om in realiteit tijdens La Rêve!

 •  Tweelingen
  21 mei tot 20 juni

Samenwerking is key deze maand, Tweelingen. Je zult er alles doen om contact te leggen met andere mensen en om ideeën voor te leggen. Misschien is het een nieuw partnerschap of een teamproject op het werk, of misschien ga je samen met een vriend(in) die nieuwe sportles volgen die je altijd al wilde proberen. Wat het ook is, het hebben van een partner in crime zal je helpen verder te gaan dan je dacht. Je zult ook enkele mogelijkheden vinden om te reizen en nieuwe mensen te ontmoeten – zeg geen nee tegen interessante aanbiedingen. Ze zouden je ogen op meer manieren kunnen openen dan je zou denken.

– Beste tijd: hele jaar
– Goed met: boogschutter
– Liefde: zo intens
– Hét feestje: Trek je partner-in-crime mee naar het Kompakt EXTRA event. Een avond waar Michael Mayer en Patrice Baumel samen hun grenzen verleggen en je meenemen op een nieuw muzikaal avontuur.

 •  Kreeft
  21 juni tot 22 juli

Wees niet te voorzichtig of terughoudend om voor jezelf te op te komen op het werk, kreeft. Je energie duwt je om vooruit te komen door assertiever te zijn dan normaal en een leidende rol te spelen. Je weet heel goed wat je wilt, dus ga op je doel af. Het enige dat je hoeft te doen, is handelen naar je instincten.

– Beste tijd: maart
– Goed met: boogschutter
– Liefde: zoek niet verder
– Hét feestje: Als iemand weet wat z’n roeping in het leven is, is het Dimitri Kneppers wel. Muziek maken! Op dit feestje kun je weer de hele maand teren.

 •  Leeuw
  23 juli tot 22 augustus

Het draait deze maand om gezond leven voor jou, Leeuw. En, oh ja, er is een zonsverduistering in een sector van je horoscoop die gaat over gezondheid en welzijn, waardoor het de perfecte tijd is om goed voor je lichaam te zorgen. Houd in gedachten dat je mentale welzijn ook hoort bij gezond leven. Misschien is het nu het moment om die dagelijkse meditatie op te starten waar je over piekerde. Je zult ook de vrijheid vinden om deze maand jezelf te zijn. Dus wees niet bang om je eigen ding te doen. Het zal je veel verder brengen dan je denkt.

– Beste tijd: voorjaar
– Goed met: ram en maagd
– Liefde: going up
– Hét feestje: Mediteren kun je leren. Oefen vast bij de maanmeditatie van Wild as the Moon.

 •  Maagd
  23 augustus tot 22 september

Here’s the deal, Maagd: je gaat deze maand veel tijd besteden aan je dagelijkse routine en werk. Je zult er alles aan doen om een balans te vinden tussen energieke dingen in je leven en tijd voor jezelf te vinden. De maansverduistering tegen het einde van de maand brengt je helemaal in de party mood.

– Beste tijd: hele jaar
– Goed met: stier
– Liefde: verdieping
– Hét feestje: Gooi je energie er maar lekker uit tijdens David Vunk all night long!

 •  Weegschaal
  23 september tot 22 oktober

It’s a new year, Weegschaal, en dat voel je dankzij de zonsverduistering die voor jou een nieuw begin vertegenwoordigt. Vorig jaar was vorig jaar, en nu is het tijd voor iets nieuws. Dus ga naar die sporttraining waar je al lang over nadenkt, of begin eindelijk aan die hobby. Zolang het nieuw voor je is, zal je het goed doen. Je zult ook een interne worsteling voelen tussen veel willen uitgaan en gewoon thuis willen relaxen. Probeer een balans te vinden tussen de couch potato en de sociale vlinder in jou.

– Beste tijd: winter
– Goed met: waterman
– Liefde: couple goals
– Hét feestje: Netflix uitgespeeld? Oke één feestje dan. Niks geks, maar gewoon een lekker avondje gevuld met bekende gezichten in de booth tijdens Michel de Hey x Chris Stussy, Ferro en Makossa.

 • Schorpioen
  23 oktober tot 21 november

Je hebt de wereld iets te bieden, Schorpioen. Waardeer je talenten en doe er echt iets mee. Neem je prachtige foto’s en organiseer een tentoonstelling, of doe mee met een open mic-avond om je muzikale vaardigheden onder de aandacht te brengen. Wat het ook is, wees niet bang om het te laten zien. Wanneer Venus een sector van jouw chart over financiën binnengaat, vind je een hoop geweldige koopjes. Wees niet bang om je over te geven – de kerstman kon je niet alles brengen wat je wilt.

– Beste tijd: november
– Goed met: vissen
– Liefde: experimenteer
– Hét feestje: Een schorpioen is soms wat complex, niets mis mee toch. Mathew Jonson weet daar wel raad mee en pakt de dansvloer in met zijn gevoelige en melodisch complexe muziek.

 • Boogschutter
  22 november tot 21 december

Bij jou draait het deze maand om geld, en daar is niets mis mee Boogschutter. De zonsverduistering op de 5e gebeurt in je geldhuis, waardoor je klaar bent om een aantal financiële doelen te stellen voor het jaar. Je zult ook een aantal nieuwe en geweldige ideeën bedenken die ervoor zorgen dat je weer energie krijgt in je werk.

– Beste tijd: november
– Goed met: tweelingen
– Liefde: wild
– Hét feestje: Proost op het nieuwe jaar tijdens Het Nieuwjaarsfeest en wacht niet langer om nieuwe doelen te stellen voor 2019!

Bron horoscoop: Womens Health NL/US – via Donna Page, een professionele astroloog met een diploma in counseling psychologie.