fbpx

Blog

NACHTBURGEMEESTER SUMMIT 2016

De nachtburgemeester van Amsterdam, Mirik Milan, haalt nachtburgemeesters vanuit de hele wereld naar zijn stad, voor de eerste wereldwijde Night Mayor Summit. Een internationale conferentie over de culturele en economische waarde van ‘de nacht’. The Night Mayor Summit vindt plaats op 22 en 23 april in De Marktkantine, het weekend direct na de EU Capital Mayors’ Meeting, die vanwege het Nederlandse voorzitterschap van de Europese Unie in Amsterdam plaatsvindt.

The Night Mayor Summit is een tweedaags evenement dat nachtburgemeesters, ambtenaren, de nachtelijke creatieve industrie en kennisinstellingen met elkaar verbindt. Tijdens de conferentie staan vijf thema’s centraal: Night Time Economy, Public Health & Politics, Redefining Urban Spaces, Mobility en Road to Night Mayor.

Duncan Stutterheim & Eberhard van der Laan

De Night Mayor Top heeft een boeiend en wisselend programma, met sprekers als Duncan Stutterheim (ID&T/SFX), de voorman van de Club Commission uit Berlijn, Carolien Gehrels (Arcadis) en Burgemeester van Amsterdam, Eberhard van der Laan. Daarnaast zijn er sessies door afgevaardigden van o.a. IAmsterdam, NDSM Werf, Enter the Void(DE), Amsterdam Dance Event, Pakhuis de Zwijger, NTIA(UK), Todays Art, Museumnacht, GCN(CH) Urban Resort, Jellinek, PartyPlus(CH), Newnet(EU). Een Night Mayor Top is natuurlijk niet compleet zonder nachtburgemeesters, zo maken de nachtburgemeesters uit Parijs, Toulouse, Zurich, Nijmegen en Groningen hun opwachting.

Voor het volledige programma en meer info klik je hier

Summit-KV-Digi-flyer-4b