fbpx

Blog

Love in Motion

Home in the Woods en Slowmotion Club slaan de handen ineen met Love Foundation Amsterdam en De Marktkantine. Samen organiseren zij Love in Motion om geld in te zamelen voor een waterproject in Kenia. De eerste editie van dit event vindt plaat op 24 juni aanstaande.

Love in Motion is een multidisciplinair event waarbij impulsieve deep en tech-house gecombineerd wordt met live en visual acts. Ook is er ruimte voor twee kunst exposities, die speciaal hiervoor zijn samen gebracht. Onder het motto van ‘Love in Action’ – voor het goede doel, maar ook zeker om ‘motion’ te creëren op de dansvloer, werken de organisaties samen ter promotie van het opzetten van de waterputten. Ook wordt er aandacht gevraagd voor internationaal artistiek talent. Live acts en dj’s staan naast elkaar in de Middelzaal met de volgende line up:

Gama & Temperini (VOODOOHOP, Brasil)

NIJU (Laut & Luise / Lush Life, Germany)

Aío (Love Foundation Dresden, Germany)

Sauerkraut ft. Kavafoglu on percussion (Home in the woods, the Netherlands)

LUi (Morgen.am, the Netherlands)

13323308_1549786131996417_3268459902729373277_o

80% van de winst gaat rechtstreeks naar het waterput project: East Africa Community & School WASH Learning and Exchange programma in Kenia. Een initiatief dat de Love Foundation samen met Viva Con Agua Nederland en Simavi heeft opgezet. De overige 20% wordt geïnvesteerd in volgende samenwerkingen tussen de organisaties.

Over de organisaties

Love Foundation is een globaal netwerk dat bestaat uit artiesten en activisten die samen evenementen organiseren en fair trade merchandise verkopen om geld in te zamelen voor sociale projecten. Home in the Woods is een collectief dat zichzelf heeft gespecialiseerd in het creëren van chill out areas op festivals. The Slowmotion Club is een groep artiesten en muzikanten uit Amsterdam maar met wortels vanuit de hele wereld. In de slow movement staan sounds, rhythms en muziek centraal en wordt nooit een stap overgeslagen. Take it slow!

Links
Love in Motion FB

Home in the Woods

SlowMotion Club