fbpx

Blog

DMK Series #01 – Hubert Kirchner

Buiten onze clubavonden om zijn we natuurlijk ook continu met muziek bezig, net zoals onze artiesten.
Om iedereen hiervan mee te laten genieten, zijn we de DMK Series begonnen. Deze maandelijkse podcast wordt opgenomen door onze residents en andere artiesten die vaker bij ons over de vloer komen.
Hubert Kirchner bijt het spits af met een mix vol diepe en melodische house en techno.
Om wat meer over Hubert zijn muzikale smaak en plannen te weten te komen, hebben wij ‘m een paar simpele vraagjes gesteld.

Wat was de eerste plaat die je ooit kocht?

Dat is lang geleden, toen ik 8 jaar oud was. Het was  Bomfunk MC’s – Freestyler. Na al die jaren betrap ik mijn moeder nog af en toe terwijl ze deze plaat aan heeft staan.

Wat is dé plaat voor jou?
Op het moment is dat toch wel Toto Chiavetta – Analog Suite. Dancefloor destroyer.

Zijn er projecten waar je aan werkt?
Het afkrijgen van mijn aankomende EP is iets waar mijn focus al een tijdje naar uitgaat. Er is veel geëxperimenteerd met verschillende instrumenten de afgelopen maanden en ik ben erg tevreden met het resultaat van de tracks.

Waar kijk je op het moment naar uit?
Dat ik over een aantal maanden platen sta te draaien in een woestijn tijdens Afrika Burn. Dat idee alleen al!! En daarbij kijk ik ernaar uit mijn eigen grote condensor microfoon te bouwen. Ik probeer steeds meer analoog te werken doormiddel van geluiden op te nemen met een microfoon in plaats van deze digitaal te produceren. Ik leef helemaal op als ik eraan denk dat ik zelf een microfoon kan bouwen.