fbpx

Blog

April…

April doet wat hij wil, én heeft 8 te gekke clubnachten!!!
Te beginnen met een snoeihard weekend waar Radio Slave de beuk erin gooit tijdens Cantina en Kris Kross de zaterdag versiert met de lekkerste hitjes inclusief de enige echte Henny Huisman! Laat de limonade nu maar knallen en trek je beste pakkie maar aan, want Nineties dresscode verplicht :)!! Heb je 12 april al in je agenda geblokt? Dan komt Lil Louis over de vloer met zijn album release van maar liefst zes albums!! Een vreselijk mooie presentatie waar geheid de voetjes van de vloer zullen gaan!

img_0069

Van de overige drie weekenden word menig mens ook erg blij, met bijvoorbeeld Adana Twins tijdens een bizarre Cantina en Reinier Zonneveld die even de boel omver komt blazen tijdens een zaterdagnacht. En niet zomaar een nacht, deze held staat alweer voor de vierde keer in De Marktkantine met een ‘all night live show’!! Dat gaat weer een spectaculair feestje worden én zeker één voor in de boeken!! Ook mogen we DJ Hell verwelkomen in Cantina en staat Colourizon weer klaar voor je met Hernan Cattaneo en Miss Melera als dikke vette line-up!! Deze maand sluiten we af met niemand minder dan zonnegod Joris Voorn tijdens een pakkende NGHTDVSN op koningsnacht en vieren we onze koningsdag nog even lekker verder met een STRAF_WERK met namen als Prunk, Patrick Topping en Luuk van Dijk!!

En zo blijkt April weer een veelbelovende maand te worden! Zie jullie op de dansvloer!! xxx

Voor het gehele maandprogramma kijk je hier.

vr 06 apr
Cantina: Techno Special with Radio Slave, Sandrien, Maarten Mittendorf, Kaap

CANTINA TECHNO SPECIAL The second Cantina Techno Special brings us the well established Radio Slave all the way from Berlin. Having worke...