fbpx

Blog

AMSTERDAM DANCE EVENT 2017

tim-buiting-photography-film-9

Terwijl de rest van de wereld ligt af te zweten op een strandbedje ergens in een warm vakantie-oord, hebben wij ons gehele Amsterdam Dance Event programma alvast naar buiten gegooid. In de categorie ‘Less is More’ houden we het deze ADE bij 4 avonden, met een paar bekende gezichten, maar zeker ook een aantal nieuwe.

Na het succes van afgelopen jaar, is het Duitse label Second State weer terug op de woensdag. Het duo van Pan-Pot komt een extended set draaien, maar ook Amelie Lens, Michael Klein en Joey Daniels komen ook hun sets ten gehoren brengen.

 

 

unnamed-3

Donderdag rustdag… en dan zijn we vrijdag terug met een avond gehost door NGHTDVSN en LittleBig die een vrij noemenswaardige line-up bij elkaar gesprokkeld hebben met onder andere: Jon Hopkins (dj), Clark (live), Max Cooper en Nathan Fake (live) om er maar een paar namen in te slingeren.

Het derde opeenvolgende jaar hebben we de zaterdag gereserveerd voor Hivern Discs. Het label van o.a. John Talabot heeft ons de afgelopen jaren tientallen zeer getalenteerde en interessante artiesten voorgeschoteld. Dit jaar verwachten we niets minder met een b-2-b set van John Talabot en DJ Dustin, Genius of Time (live), Fantastic Man, Khidja, Black Merlin en Alicia Carrera op de bill.

Het kersje op de taart komt op zondag in de vorm van DJ Harvey. De charismatische superheld draait een ‘all nighter’ die garant staat voor de perfecte afsluiting van jouw ADE komende oktober.

Tickets voor alle vier de avonden zijn nu te koop!